Projekti

Naš glavni projekt v tem obdobju je vzpostavitev samostana, v okviru katerega bodo dragocene linije Njegove Svetosti Jigme Phuntsok Rinpočeja in Njegove Eminence Khenčen Lame Rinpočeja skrbno in vestno ohranjene, in kjer bodo
ljudje lahko stopili v stik s pristnimi tibetanskimi mojstri. Samostan bo imel tudi tempelj za skupinske prakse in meditacije.
Verjamemo, da lahko blagoslovi teh odličnih linij hitro pripeljejo mnogo ljudi do velike osvoboditve.

Vizija Njegove Eminence Khenčen Lame Rinpočeja je, da kmalu vzpostavimo samostan na slovenskem podeželju, z dovolj prostora za tempelj, stupo in majhno prebivališče. Rinpoče je tudi narisal, kako bi samostan lahko izgledal, podoben obliki stupe.

Za nakup primernih prostorov, zemljišča in hiše bo samostan potreboval ustrezna finančna sredstva. Nakup zemljišča s primernimi prostori bi pomenilo izpolnitev Rinpočejevih in naših sanj. Če bi nam pri tem želeli pomagati, prosimo kliknite v meniju na “Vključite se” in “Kontakt”.

PODPRITE SAMOSTAN AWAM GESAR

Pomagajte nam vzpostaviti samostan, ki bo ohranjal veliki liniji jogijev in menihov tibetanskega budizma

Če nas želite podpreti in finančno prispevati k  nakupu primernega zemljišča in prostorov za naš samostan, so tukaj podatki Samostana Awam Gesar.

Naziv in naslov:

Samostan Awam Gesar 

Na jami 7, 1000 Ljubljana

Bančni podatki:

Naziv banke: Delavska hranilnica d.d.

Swift BIC code: HDELSI22  

IBAN: SI56 6100 0001 9744 891

​Prosimo, napišite “donacija” ali “prostovoljni prispevek” kot namen vašega nakazila. Izbrali smo banko, ki ne jemlje provizije ob prejemu nakazil iz tujine ali iz Slovenije. Če je nakazilo v drugi valuti kot EUR, potem bo banka zaračunala provizijo za menjavo. Če je nakazilo v EUR, je nakazilo brez vsake provizije. Hvala.